het Brein
Voedsel voor uw hersenpan | breinstel@gmail.com | 0486 / 68 66 19

Aanbod - Evenementen


Of het nu gaat over wilde zomerfestivals, filosofische lezingen of trouwfeesten: 'het Brein' is van alle markten thuis en klaar om samen met u een event op maat te organiseren. U zoekt een DJ om de dansvloer in brand te steken? Een entertainer en animator om uw gasten te vermaken? Een presentator voor uw quiz? Dans, zang, theater? You name it, van de eerste brainstorm tot het uiteindelijke resultaat, 'het Brein' zorgt voor alles.


Festival: KroetRockIn de zomer leeft 'het Brein' zich helemaal uit en slaat samen met familie en vrienden de handen in elkaar om het hippie-newage-beatnick festival "KroetRock" te organiseren, waar niemand beoordeelt, iedereen bekoort en de rust van de buren royaal wordt verstoord.TrouwfeestenOf u nu op zoek bent naar een DJ om uw trouwfeest tot in de vroege uurtjes aan elkaar te draaien, een animator om uw gasten te entertainen, of een allround wedding-planner, 'het Brein' luistert naar uw wensen en zorgt ervoor dat het voor u en al uw gasten een onvergetelijke dag wordt.
Lezingen'het Brein' kan ook steeds ingeschakeld worden voor het geven van lezingen over uiteenlopende filosofische, literaire, maatschappelijke en actuele thema's. Afwisseling met theater, muziek en performance zijn ook steeds mogelijk.